Agenda

Update: ‘Ridderkerk gaat los’ afgelast

Update: Helaas zijn er te weinig kaarten verkocht en is de organisatie genoodzaakt het evenement te annuleren. Zij gaan samen met de artiesten kijken naar een vervangend feest en datum.

Op 26, 27 en 28 oktober 2023 organiseert All-Events een feestweekend met drie gezellige avonden. In de afgelopen tijd zijn er gesprekken gevoerd met verschillende partijen. Daaruit is gebleken, dat in navolging van de eerder georganiseerde Oktoberfesten, behoefte is om dit een vervolg te geven en een aantal mooie en gezellige avonden in Ridderkerk voor de (jong)volwassenen te organiseren.

In het weekend van 26 oktober wordt de 1e editie van ‘Ridderkerk gaat los’ georganiseerd door All-Events. Het Reijerpark wordt omgetoverd tot de plek waar je moet zijn voor een gezellige avond uit. Drie avonden wordt er een feest georganiseerd met een programmering met beste artiesten, DJ’s en een Hollandse Bingo Party.

Stichting All-Events heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het organiseren van uiteenlopende evenementen waarin ontmoeting en verbinding voor jong en oud centraal staat. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar een koppeling aan goede doelen, maatschappelijke initiatieven en het creëren van meerwaarde voor de samenleving.  De aanwezige kennis, kunde en opgedane ervaring zetten zij nu graag in om van “Ridderkerk gaat los” een mooi evenement te maken voor, door en met de Ridderkerkers. 

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de organisatie kijkt er naar uit om hier samen met de Ridderkerkers een groot succes van te maken. Dat kunnen zij natuurlijk niet alleen. Dus wil jij dit feest sponsoren en op die manier ondersteunen neem dan contact op. 

Voor meer informatie en de kaartverkoop: www.ridderkerkgaatlos.nl.