Agenda

Rommelmarkt bij kerk De Levensbron

De activiteitencommissie van de Levensbron organiseert op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober a.s. de jaarlijkse rommelmarkt. Bezoekers zijn van harte welkom aan de Jan Luykenstraat 10 te Ridderkerk op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Op deze rommelmarkt worden onder meer kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica, boeken, platen en cd’s, speelgoed en meubelen aangeboden. Met name bij de stand van kunst en kitsch zullen veel retro- en vintage artikelen te vinden zijn. Daarnaast zullen er kramen zijn met groenten/ fruit en planten.

Ook aan de inwendige mens zal worden gedacht. Naast koffie, thee en frisdrank kunnen er voor de lekkere trek oliebollen en broodjes hamburger of frikandel worden gekocht. Net als voorgaande jaren zal ook het rad van avontuur vele malen gedraaid worden, waarmee fantastische prijzen gewonnen kunnen worden. Grotere prijzen kunnen worden gewonnen met de € 1,- loten die ook tijdens de rommelmarkt verkocht zullen worden. De trekking van deze loterij zal plaats vinden op zaterdagmiddag 5 oktober om 16.30 uur.

Een deel van de opbrengst van deze rommelmarkt zal ten goede komen aan Stichting Ambulance Wens Nederland. Deze stichting bestaat uit een groep van ongeveer 270 medisch geschoolde vrijwilligers. Zij zorgen er dagelijks voor dat laatste wensen van terminale patiënten in vervulling kunnen gaan. Deze patiënten zijn geheel afhankelijk van ambulance vervoer. De ambulances zijn hiervoor speciaal ontwikkeld. De wensen kunnen heel gevarieerd zijn. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om nog één keer naar het strand of de bloemenbollen gaan tot het nog een laatste keer paling eten in Volendam. Het vervullen van al dit soort laatste wensen kost uiteraard geld.