Rommelmarkt muziekvereniging ‘Harmonie” Slikkerveer

Eindelijk is het dan zo ver! Op vrijdagavond 31 mei vanaf 18.30 uur en zaterdag 1 juni vanaf 9.30 uur staan de vrijwilligers van de vereniging weer klaar om de spullen die de afgelopen weken zijn verzameld en met man en macht zijn uitgesorteerd te verkopen op de jaarlijkse rommelmarkt.

U kunt tijdens de rommelmarkt terecht bij een kleding-, boeken-, video/cd, speelgoed-, huisraad-, servies-, koper- en rietkraam, een kraam vol elektra en één voor lampen, schilderijen en spiegels.

Het grote veld is staat vol met meubels, en er zal een kraam zijn met allerlei snuisterijen. En u kunt een lekker kopje koffie of een biertje komen drinken.

Zoals ieder jaar draait het Rad van Avontuur weer de hele vrijdagavond en zaterdag. Met de lootjes die voor een vriendelijk prijsje te koop zijn kunt u ook dit jaar weer mooie en lekkere prijzen winnen; taarten, tassen vol met boodschappen en leuke hebbedingetjes.

Al met al voor jong en oud zeker de moeite waard om de rommelmarkt te bezoeken!

De leden en vrijwilligers van Muziekvereniging ‘Harmonie’ Slikkerveer hopen u te mogen verwelkomen in en om het clubgebouw aan de Prinsenstraat 76. De poorten zijn open op vrijdagavond 31 mei vanaf 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag 1 juni vanaf 09.30 tot 16.00 uur.

Blijf op de hoogte via onze website www.harmonieslikkerveer.nl of check onze Facebook-pagina.