Rotary Classic & Open Rally 2020 voor goede doelen in Ridderkerk

Op zaterdag 4 april 2020 vindt de alom gewaardeerde Classic & Open Rally plaats, waaraan zowel klassiekers als gewone auto’s mogen meedoen. Elk jaar gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor diverse doelen in Ridderkerk, want zij willen het verschil maken in Ridderkerk!

Circa 60 equipes genieten van een perfect verzorgde dag voor € 215 per equipe van 2 personen. Er wordt gestart op een hele bijzondere startlocatie met koffie, een welkomstwoord en gaan op weg met een fraai routeboek en rallyschilden met zuignappen. De deelnemers volgen een zeer afwisselende en uitdagend rally parcours en stoppen onderweg onder andere voor een goed verzorgde lunch. De dag wordt afgesloten met een exclusief diner met livemuziek.

Goede doelen in Ridderkerk

Elk jaar gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor diverse doelen in Ridderkerk, want de organisatie wilt dit keer het verschil maken in Ridderkerk!

De doelen die een nader te bepalen donatie zullen ontvangen zijn buitenplaats het Huys ten Donck, Verpleeghuis ’t Ronde Sant voor het bestickeren van de eigen deuren van de bewoners, Kinderboerderij Oosterpark voor een pauwenverblijf, welzijnsstichting Facet voor een dagje uit voor eenzame ouderen en Stichting de Rijsoordse molen voor een renovatie.

Rallydeelname

Doe mee en schrijf je in. Je geniet van een fantastische dag en je helpt mee om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren voor onze goede doelen. Wees er snel bij, want er zijn slechts 60 plaatsen.