RVVH houdt grootse jubileum Reünie

Zaterdag 25 mei 2019 a.s. wordt door RVVH een groots opgezette Reünie georganiseerd voor leden en oud-leden en hun eventuele partners. De Reünie zal worden gehouden in Theater Het Plein, Koningsplein 1 in Ridderkerk. Deze avond maakt onderdeel uit van één van de activiteiten in het kader van de viering van het 100 jarig bestaan van de club.

Om hierbij aanwezig te kunnen zijn start op 1 februari  a.s. de voorverkoop via de RVVH website. Bij deze digitale inschrijving doet u dan ook gelijk de digitale betaling van € 10,- per persoon in verband met de te maken kosten. Per bestelling geldt een maximum van twee kaarten en de minimum leeftijd is 16 jaar. De kaarten zijn persoonlijk en daarom is het noodzakelijk om per kaart de juiste persoonlijke gegevens in te vullen. Doe dit zorgvuldig. Bij de entree kunnen deze gegevens namelijk worden gecontroleerd met behulp van uw identiteitsbewijs. De kaarten zijn niet overdraagbaar.

Als het aantal inschrijvingen aan het maximale van 350 personen reeds heeft voldaan zal dit op de RVVH website vermeld worden.

De avond zal verder omlijst worden met live muziek maar er is ook zeker ruimte om elkaar in een ongedwongen sfeer te kunnen ontmoeten en zo de prachtige blauw witte herinneringen uit te wisselen. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. De avond vangt aan om 20.00 uur en zal duren tot om en nabij 24.00 uur.