Agenda

Samen is Leuker diner

De Sociaal Makelaars van Facet Ridderkerk nodigen alle 30 tot 60 jarigen uit Ridderkerk uit die op zoek zijn naar buurtbewoners om samen leuke dingen mee te ondernemen.

De Sociaal Makelaars worden geregeld benaderd met de vraag voor een maatje, vriendschap, clubs of organisaties die activiteiten aanbieden voor volwassenen. Dat kan alles zijn. Van Lego bouwen, wandelen, koffie drinken, naar de bioscoop, samen gamen, creatief zijn, een praatje of lekker eten met elkaar. 

In februari hebben de Sociaal Makelaars de eerste bijeenkomst georganiseerd in De Huiskamer van Ridderkerk. De Sociaal Makelaars zorgen voor een vervolg, en nodigen hierbij allen uit voor een heerlijk (halal) diner. Het diner wordt verzorgd door vrijwillige bewoners.  Verbinden is het doel!  

Het statement is je bent niet alleen, Samen is Leuker, iedereen is hartelijk welkom. 

Neem gerust je buur, vriend, vriendin, partner of je kind(eren) mee. Het zou geweldig zijn als je iets lekkers meeneemt (niet verplicht) om met elkaar te delen. 

Samen is Leuker diner: locatie WVC West Boksdoornstraat 80, donderdag 7 maart 2024, van 17:30-21:00 uur, deelname aan het diner is gratis.

Meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen via: sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl. App of bel naar: 06-28347606 of bezoek onze Facebookpagina:  SociaalMakelaarsFacet