Agenda

Samen op Stap met Martinette Wijngaard

Martinette Wijngaard, bekend van Stap voor Stap in Beweging heeft 10 jaar lang met veel liefde en passie een burn-out coaching praktijk gerund. Tevens heeft ze sportlessen gegeven in het Oosterpark en wandelgroepen voor ouderen begeleid. Vanaf oktober 2018 gaat zij een nieuwe uitdaging aan in Samen op Stap met als doel de eenzaamheid onder alleenstaanden tegen te gaan.

Tijdens haar ervaring als wandelcoach heeft ze opgemerkt dat veel ouderen onze gezamenlijke wandelingen en gesprekken als bijzonder prettig ervaarde. Vele van hen waren op zoek naar gezelschap; een vertrouwd persoon om samen dingen te ondernemen zoals een avond uit, een dag op stap of een vakantie.

Wilt u graag een avond uit? Of een dag weg? Zoals een museum bezoeken, genieten van een concert of fietsen op de Veluwe maar vindt u het niet fijn om alleen te gaan? Misschien wilt u al jaren een prachtige reis maken maar heeft u geen zin om vast te zitten aan het standaard programma van een georganiseerde groepsreis? Ga dan Samen op Stap!

U bepaalt waarheen en wat u wilt doen. U bent hierdoor geheel onafhankelijk. Martinette Wijngaard regel het voor u en gaat mee voor de gezelligheid en om u te ondersteunen daar waar nodig is.Voor meer informatie, bel 06-417 417 14 of kijk op www.samenopstap.nl