Agenda

Saturnus’72 haalt (toch nog één keer) oud papier op

De laatste ronde was eigenlijk al gelopen, veel bedankjes en lieve woorden van de inwoners uit Drievliet, maar op verzoek van de gemeente Ridderkerk gaat de ploeg nog één keer de straat op. Maandag 30 september zal de ploeg vanaf 18.00 uur weer oud papier ophalen in Drievliet. 

Het verzoek van de gemeente en Saturnus’72 is ook dat het papier op de oude vertrouwde wijze in stapels aan de weg wordt gezet. Dus niet in de nieuwe containers. 

Maandag 30 september is een bijzondere dag voor het ophalen van oud papier. Deze maandagavond komt er een einde aan de oud papier inzamelingen door verenigingen. Saturnus’72 heeft de eer de allerlaatste te zijn waar het ruim 25 jaar geleden ook de eerste was. Vanaf 1 oktober zal de BAR-afvalbeheer de inzameling anders gaan organiseren. Na ruim 25 jaar en miljoenen kilo’s stoppen de vrijwilligers met hun arbeidsintensieve werk en wordt hun werk overgenomen door de mensen van BAR-afvalbeheer. Nog één maal rijden na 18.00 uur twee vuilniswagens met de vrijwilligers door de wijk om u van het oude papier af te helpen.  

Volgende maand gaat de gemeente het oude papier op een andere wijze inzamelen. Of dit ook een betere manier is moet nog blijken. Daarom zal het O.P.T. van Saturnus’72 maandag vanaf 18.00 uur voor de laatste maal bij u langsrijden in de wijk Drievliet. Stel ze niet teleur, bent u thuis, zorg dat zij uw papier kunnen meenemen. En op de oude vertrouwde wijze graag aanbieden in stapeltjes langs de weg!