Agenda

Seniorenmiddag in Oudheidkamer

Getuige de vele vragen die in de wandelgangen regelmatig gesteld worden, kan de organisatie van dit niet meer weg te denken evenement in het Ridderkerkse nu met een gerust hart te kennen geven, dat de Seniorenmiddag weer plaats gaat vinden.

Er wordt weer naar uitgekeken en daaraan is niets overdreven, want welke senior wil geen herinneringen uit lang vervlogen tijden ophalen? Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee met vanzelfsprekend iets lekkers erbij. Het mag duidelijk zijn, dat er weer gezorgd wordt voor een mogelijkheid bezoekers te vermaken tussen de babbels door. Daarom staat ditmaal de nu lopende wisselexpositie over de Bescherming Bevolking in de Douma zaal centraal om te zorgen voor de nodige herkenning en gespreksstof.

In voorgaande edities ontbraken om onduidelijke redenen de dames en kreeg men te horen, dat het gezellig samenzijn een mannengelegenheid is. Reden te meer om het ditmaal te loochenstraffen en daarom in grote getale op te komen dagen………Dames!

Op 26 oktober staan de deuren aan de Kerksingel 26 voor dames en heren wijd open! Van 14.00 tot 16.00 uur is een ieder van harte welkom en natuurlijk is ook dit jaar de toegang weer gratis.