Agenda

Seniorenmiddag museum Ridderkerk Oudheidkamer

Waar na de vorige Seniorenmiddag op 26 oktober 2022 al naar werd uitgekeken, gaan die wensen voor velen gelukkig binnenkort in vervulling. Want woensdag 25 oktober 2023 is het weer zover. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn alle senioren van Ridderkerk van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse Seniorenmiddag.

Werd er vorig jaar een beroep gedaan op de dames om in grote getale aanwezig te zijn, waar overigens maar wat graag gehoor aan werd gegeven, hoopt de organisatie dit jaar veel inwoners van Slikkerveer te mogen verwelkomen. Dit mede naar aanleiding van de huidige drukbezochte wisselexpositie over Slikkerveer, die nog tot 28 oktober 2023 te bezichtigen is. Op verzoek zullen die middag extra rondleidingen geven worden bij deze expositie over “Slikkerveer, vroeger en nu”.

Voor een extra feestelijk tintje zorgt bakkerij Voordijk, want bij de koffie zal voor iets lekkers door hen worden gezorgd.

De organisatie hoopt ook nu weer dat velen de weg naar de Kerksingel 26 zullen vinden en voor een mooi weerzien gaan zorgen.