Agenda

Sinterklaas en Pieten brengen bezoek aan Winkelcentrum Vlietplein

Sinterklaas en Pieten brengen op zaterdag 26 november 2022 een bezoek aan Winkelcentrum Vlietplein te Ridderkerk-Drievliet. Samen met alle hulp-sintjes, ouders en grootouders wordt de Sint en zijn Pieten rond de klok van 11.00 uur op het Vlietplein feestelijk onthaald. Zij zullen op deze dag muzikaal worden begeleid door het muziekpietenorkest De Vrolijke Pepernoot en de kinderen begeleiden tijdens het zingen van sinterklaasliedjes. 

Sint met het muziekpietenorkest De Vrolijke Pepernoot

De Sint zal ook over het plein lopen en er is voor ieder kind tijd om de Sint een handje te geven en met hem en zijn Pieten op de foto te gaan.

In de middag, rond de klok van 14.00 uur, zal Sinterklaas op het Vlietplein de prijsuitreiking verrichten aan de prijswinnaars van de Vlietplein kleurplaatwedstrijd. De kleurplaat is af te halen bij o.a. de Vlietplein-winkel ‘T Hobby Schuurke of te downloaden via de website van het Winkelcentrum Vlietplein: winkelcentrum-vlietplein.nl.  Lever jouw kleurplaat uiterlijk zaterdag 19 november in bij ‘T Hobby Schuurke en wie weet ben je één van de winnaars. 

Om 15.00 uur wordt weer afscheid genomen van Sinterklaas en z’n Pieten.