Agenda

Sinterklaas kleurwedstrijd

Binnenkort komt Sinterklaas naar Ridderkerk. Op 25 november 2023 zal de goedheiligman Ridderkerk aandoen. Sint heeft gevraagd of het wijkideeteam centrum een kleurwedstrijd wil uitschrijven. Sint heeft aangegeven dat de mooiste kleurplaat beloond wordt met een pietenontbijt, dat dit jaar verzorgd wordt door ‘Bij Nikki aan tafel’.

Let op: deze kleurwedstrijd geldt voor kinderen die in het centrum van Ridderkerk wonen. De kleurwedstrijd is voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Kinderen die niet in het centrum wonen, maken ook kans op een mooie prijs.

Je kunt je kleurplaat ophalen in de winkel bij ‘Nikki aan tafel’. Je kleurplaat moet uiterlijk op 25 november ingeleverd zijn. Sint zal samen met de pieten de mooiste kleurplaten uitzoeken. Ben je in de prijzen gevallen, dan kan het zomaar zijn dat de pieten op 2 of 3 december bij je aan de deur staan om je pietenontbijt te bezorgen. Spannend dus!

Er worden per dag 20 pietenontbijtjes bezorgd. Dus de kans is groot dat er een pietje bij jou aan de deur staat. Ze beginnen vroeg: vanaf 08.00 uur worden de ontbijtjes bezorgd.