Agenda

Slikkerveer Survival bij Scouting Sint Joris

Op zaterdag 28 september is het weer burendag, een initiatief van het Oranje Fonds. Op deze dag houdt Scouting Sint Joris, samen met het wijkideeteam slikkerveer, de Slikkerveer Survival voor de kinderen en hun ouders uit de wijk. 

Krat-stapelen, over een hindernisbaan gaan, uitleven op het springkussen of toch een broodje bakken boven het vuur? Het kan deze middag allemaal. Daarnaast is het mogelijk voor deelnemers en belangstellenden om aan te schuiven op het terras, waar men kan genieten van pannenkoeken, limonade, koffie of thee.

Dit jaar wordt de Slikkerveer Survival gehouden op zaterdag 28 september van 13.00 uur tot 16.00 uur op het grasveld en strandje voor het clubhuis aan de Baden Powellstraat 4 in Ridderkerk. De activiteiten worden doorlopend aangeboden, waardoor het mogelijk is om tussen deze tijden langs te komen. Deelname aan de activiteiten is gratis.

De organisatie zou het ook erg leuk vinden als mensen zich aanmelden als vrijwilliger tijdens deze dag. Onder toezicht van één van onze leiders kan men ze helpen om de kinderen leuke spellen te laten spelen. Mensen die het leuk vinden om hierbij te helpen kunnen mailen naar: frank@sint-joris.nl