Agenda

Sluit gezellig aan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’! 

Ben je tussen de 27 en 67 jaar en op zoek naar buurtbewoners om samen leuke dingen mee te ondernemen in? Sluit je dan bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’, een initiatief van de Sociaal Makelaars van Facet Ridderkerk. Er wordt gemerkt dat er veel behoefte is aan maatjes en om nieuwe buurtbewoners te ontmoeten. Daarom is gestart met de whatsapp groep ‘Samen is leuker Ridderkerk’. 

Misschien ben je nieuw in Ridderkerk, is je netwerk klein of zoek je juist iemand met dezelfde hobby. Allemaal redenen om je aan te sluiten bij ‘Samen is leuker Ridderkerk’. Er zit geen verplichting aan vast.

Iedereen die interesse heeft wordt toegevoegd aan de Whatsapp-groep. Het doel is om je netwerk uit te breiden met mensen die het ook leuk vinden om samen dingen te ondernemen in plaats van alleen.

Dat kan van alles zijn. Van wandelen, fietsen, lego bouwen, koffiedrinken, naar de bioscoop gaan, tot samen gamen, creatief zijn of een biertje drinken in het café. Je zet in de groep wanneer je zin hebt in een activiteit (op eigen kosten) en wie zin heeft reageert hierop. Ook organiseren de Sociaal Makelaars een aantal keer per jaar een gezamenlijke activiteit. 

1 juni 2024 is er van 14:00 tot 16:00 uur een gratis workshop Bloemschikken in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Maximaal 15 personen. Dus wees er snel bij. 

Je bent van harte welkom als je de deelnemers uit de groep beter wil leren kennen. 

Aanmelden of meer informatie via sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl of via Facet Ridderkerk, tel: 0180-432 350