Agenda

Smullen tijdens Nederland Leest

Niemand kan zonder voeding! Het geeft ons energie en houdt ons gezond. In november staat de maand in teken van het thema van Nederland Leest. Het centrale thema dit jaar is ‘Voeding’ en daarom doet de Bibliotheek AanZet in Slikkerveer ook in 2018 mee aan Nederland Leest.

Behalve dat bibliotheekleden gratis het boek Je bent wat je leest krijgen, is iedereen welkom voor een leuke (en lekkere) Koffie met… activiteit. Kom je ook langs?

Koffie met… hobbybakker Clementine

Voeding geeft je niet alleen energie, maar is vaak ook erg lekker. Op donderdag 22 november is de in Slikkerveer woonachtige hobbybakker Clementine Dekker te gast bij de Koffie met… in Bibliotheek Slikkerveer. Zij weet alles over lekker eten. Clementine is begonnen met bakken toen ze in een lastige periode zat. Haar hobby heeft haar geholpen en ze is steeds mooiere, lekkerdere en meer taarten en koekjes gaan bakken. Ze maakt ook lekkernijen op bestelling: van zoete taarten, koekjes en cupcakes tot aan hartige taarten. Daarnaast bakt ze voor goede doelen, zoals vrouwen lopen voor vrouwen, verbonden aan Stichting de Hoop. Benieuwd naar haar verhaal en haar traktaties? Kom gezellig op de koffie! Iedereen is welkom van 10.00 – 11.30 uur, toegang is gratis.

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

In het kort:
Wat: Koffie met… hobbybakker Clementine
Wanneer: Donderdag 22 november, van 10.00 tot 11.30 uur 
Waar: Bibliotheek Slikkerveer
Toegang: Gratis | Aanmelden niet nodig