Smullen uit de Surinaamse Hindoestaanse Keuken

Op vrijdagavond 3 mei vanaf 18:00 uur is er weer Voor Elkaar “Kookt” Voor Elkaar bij SV Bolnes. Elke maand wordt er een ander thema bedacht. De afgelopen maanden is er o.a. genoten van Hollandse Pannenkoeken, gerechten uit Syrië, de Italiaanse keuken en deze keer is er gekozen voor de Surinaamse heerlijkheden. 

De maandelijkse thema’s zijn gericht op de multiculturele samenleving en op deze manier wil de organisatie juist alle bewoners (van jong tot oud) kennis laten maken met deze heerlijkheden uit de verschillende keukens en belangrijkste met Elkaar. 

Wist u dat: Diverse vriendschappen zijn ontstaan, er bezoekers zijn wie zich spontaan aanmelden om de gerechten voor te bereiden of juist bij de voetbalclub actief zijn geworden? Binding, verbinding en ontmoeten brengt Voor Elkaar met zich mee. 

Deze keer staan de koks Arti en Faysal in de keuken, beide actief bij voetbalvereniging Bolnes en koken zij de heerlijke gerechten uit Suriname. De muziek op deze avond wordt verzorgd deze avond door DJ-Pinas, en zorgt voor sfeer.    

Dit is nog niet alles, na het diner, wordt er een muziekquiz verzorgd door SV Bolnes, waar ieder aan mee kan doen. Mooi dat dit soort initiatieven juist in Bolnes kan worden gerealiseerd. Samenwerken met diverse organisaties, o.a.voetbalvereniging stelt locatie beschikbaar, Voor Elkaar initiatief bewoner, Wijk Idee Team Bolnes heeft budget gegeven en Facet ondersteunt bewoner met het initiatief. 

Heeft u zin om alleen of eventueel samen met uw vrienden, familie, buren gezellig te komen eten en sfeer te proeven? Dan bent u bij Voor Elkaar aan het juiste adres. Het enige wat u moet doen is u zelf aanmelden en aangeven met hoeveel personen u komt. Aanmelden kunt u t/m woensdag 1 mei bij  Shahla Faraj, Shahla.Voorelkaar@gmail.com of telefoon: 06 188 212 06

Prijs: €5,= p.p. kinderen (t/m 12 jaar) € 2,= p.p. excl. drankjes
Locatie: Voetbalverenging SV Bolnes, Kievitsweg 153

Let op: Geeft u of uw gezelschap zich op en besluit om toch niet te komen, meld u min. 1 dag van te voren af. Heeft u zich niet afgemeld, dan is men genoodzaakt om de totale kosten voor de reservering in rekening te brengen.