Sociaal makelaars starten jaarlijkse campagne ‘De leukste Snertdag ooit’

De sociaal makelaars van Facet starten 8 december, op de nationale Snertdag, hun jaarlijkse campagne ‘Ik geef jou een compliment’. De campagne wordt gevoerd in samenwerking met het Wijkvoorzieningencentrum Bolnes. 

“Het geven van complimenten zit niet echt in de volksaard, maar juist in deze uitdagende tijd kunnen we wel wat positivisme gebruiken. Om die reden gaan wij op zoek naar lichtpuntjes om uw compliment te delen en vermenigvuldigen, zegt Sociaal Makelaar Eveline Freling. “Passanten kunnen, onder het genot van een bakje koffie, hun compliment achterlaten en krijgen een bakje vers gemaakte snert mee om thuis op te eten. De verzamelde complimenten worden na afloop bezorgd bij diegene voor wie ze bestemd zijn. De leukste complimenten worden gewaardeerd met een prijs.”

Wanneer?

De sociaal makelaars zijn aanwezig op dinsdag 8 december in Wijkvoorzieningencentrum Bolnes, woensdag 9 december in Wijkcentrum West, donderdag 10 december in Wijkcentrum De Fuik en vrijdag 11 december in Oostendam. Voor de leerlingen van C.B.S. de Wingerd groep 8 in Oost en voor O.B.S. de Bosweide groep 6 Bolnes wordt een workshop ‘Positief zelfbeeld’ aangeboden.

“Kom een van deze dagen langs, laat zien dat u aan iemand denkt en geef ook een compliment aan iemand uit uw buurt! Wij houden ons aan de gestelde coronamaatregelen en deze actie gaat alleen door als de maatregelen omtrent corona dit toelaten. Houd daarom de website: www.facetridderkerk.nl en lokale media in de gaten.”