‘Something Else’ zoekt meezingers

Op donderdag avond 16 mei a.s. houdt de popformatie ‘Something Else’ een open repetitie. Iedereen kan deze repetitie vrijblijvend een keertje komen meezingen en ervaren hoe leuk het is om in een koor te zingen.

Een ideale gelegenheid, want je bent op deze avond niet de enige waarvoor dit misschien de eerste keer is. Daarnaast wordt er begonnen op de open repetitie met het instuderen van een compleet nieuw nummer, dus ook de huidige koorleden moeten dit nummer nog leren. Vooraf aanmelden is niet nodig. De deur staat gewoon open.

Laat die zanger / zangeres in je eens los en zing gezellig mee tijdens de open repetitie. Iedereen is welkom.

Veel gestelde vragen

Moet je heel goed kunnen zingen om mee te kunnen doen? Nee hoor, het belangrijkste is dat je er plezier in hebt en dat je toon kan houden. De rest gaat vanzelf! We zoeken geen solisten, het gaat om het geheel.

Zijn mannen en vrouwen welkom? Op dit moment bestaat het koor alleen uit vrouwen, maar zodra er voldoende mannen zouden zijn om een bas-/ of tenorpartij te vormen, zouden we dat geweldig vinden.

Zit ik meteen ergens aan vast? Nee. Er wordt je alleen om je email adres gevraagd, zodat er na de open repetitie nog één keer een mail gestuurd kan worden om je te vragen naar je ervaringen.

Waar? Muziekcentrum Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer, Prinsenstraat 76, Ridderkerk.
Wanneer? Donderdag avond 16 mei a.s. om 20:15 uur, graag om 20:00 uur aanwezig.
Meer informatie? Mail naar popformatiesomethingelse@gmail.com of bel Sandra Fraanje, 06 302 129 09.