Soos in het Centrum 

Anderen ontmoeten of er even tussenuit? Bezoek onze senioren soos in het Centrum dicht bij huis in uw eigen wijk. Mooie momenten om nieuwe contacten te leggen of om oude bekenden weer te zien.

De soos in het centrum is er elke dinsdag van 14.00 – 16.00 uur. Een kopje koffie/thee kost € 0,50 inclusief een lekker koekje. Ook is er een lief en leed pot waar iedereen iets in mag doen. Zo wordt er ook naar elkaar om gekeken en aandacht gegeven. Hier is tijd om gezellig bij te kletsen maar zeker ook om bijvoorbeeld een spelletje rummikub met elkaar te doen. 1x per maand wordt er voor € 2,00 een bingo gehouden met leuke kleine prijsjes. Het is een gezellig klein clubje met dames maar heren zijn zeker ook welkom. De locatie is de Ridderzaal in het gemeentehuis. Dit is bij binnenkomst via de hoofdingang helemaal rechts. 

Nieuwsgierig? Loopt gerust binnen en doe gezellig mee. Er zijn enthousiaste vrijwilligers aanwezig die u wegwijs maken of neem contact op met Jacqueline Revier van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.