Agenda

SoosHé gaat van start

Op zaterdag 13 april 2024 start SoosHé, een nieuwe soos in Ridderkerk, speciaal gericht op jongvolwassenen tussen de 20 en 35 jaar die zich eenzaam voelen en moeilijk nieuwe contacten leggen. Dit initiatief, afkomstig van Alfons Kuijs die zelf de strijd tegen eenzaamheid en de uitdagingen van ASS kent, roept met name mensen met ASS op om zich aan te sluiten. Echter, iedereen binnen deze leeftijdsgroep die op zoek is naar gezelschap en activiteiten, is van harte welkom bij SoosHé.

De soos biedt een veilige en ontspannen omgeving waar deelnemers kunnen genieten van videogames, bordspellen, kaartspellen en andere creatieve activiteiten, onder het motto ‘alles mag, niets moet’. SoosHé komt maandelijks samen op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur in de kantine van RTV Ridderkerk aan de Jhr. de Savornin Lohmanstraat 1. Voor een toegangsprijs van 2 euro, inclusief een gratis eerste kopje koffie of thee, biedt Sooshé een warme uitnodiging aan iedereen die in een groep nieuwe mensen wil leren kennen en hobbies wil delen.

Geïnteresseerden worden verzocht zich vooraf aan te melden via roninthout34@gmail.com, zodat de organisatie een inschatting kan maken van het aantal bezoekers. SoosHé staat voor verbinding en gezelligheid, een plek waar je jezelf kunt zijn en nieuwe vrienden kunt maken.