Speculaaspoppenactie 2021 Harmonie Slikkerveer

Ook dit jaar gaat de speculaaspoppenactie van start en de muziekvereniging Harmonie Slikkerveer wil op deze manier de vereniging ondersteunen. Zij doen deze actie voor de 11e keer. Net zoals voorgaande jaren is de speculaaspop 40 cm lang, 500 gram en verpakt in een luxe doos.

U kunt bij de leden bestellen en ook kan er via de link op de website van Harmonie Slikkerveer besteld worden. De koper kan op het formulier aangeven hoeveel speculaaspoppen hij/zij wilt kopen en via iDEAL afrekenen. Op dit formulier kan vermeld worden van wel lid u de speculaaspoppen wilt kopen, zodat we kunnen zien wie de topverkoper dit jaar zal worden.

Ook kunt u een grote bestelling doen, misschien wilt u de speculaaspop cadeau geven aan het personeel of als relatiegeschenk delen. Bij grotere afnames krijgt men korting: bij meer dan 50 stuks 5%, bij meer dan 100 stuks zelfs 10%. Het is mogelijk hiervoor een factuur te ontvangen.

Ondersteuning

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer heeft weer vele plannen voor komend jaar. De leden willen weer graag muziek maken en dit laten horen op concerten en tijdens marsen. Ook bestaat de muziekvereniging in 2022 alweer 130 jaar. Dus elke ondersteuning is welkom. Van elke verkoop gaat meer dan €2 direct in de verenigingskas. De speculaaspoppen worden rond 20 november a.s. uitgeleverd.

Er kan direct besteld worden op de Harmonie bestelpagina.

Foto: MH-S