Speculaaspoppenactie 2022 Harmonie Slikkerveer

Ook dit jaar gaat de speculaaspoppenactie van start. Met de jaarlijkse actie wil de Harmonie Slikkerveer de muziekvereniging ondersteunen. Zij doen deze actie alweer voor de 12e keer. Net zoals voorgaande jaren is de speculaaspop 40 cm lang, 500 gram en verpakt in een luxe doos. De prijs voor deze lekkernij is €6.

Vanaf deze week kan bij de leden speculaaspoppen besteld worden. Dit kan ook via de link op de website van Harmonie Slikkerveer. 

Via de website kan de koper aangeven hoeveel speculaaspoppen hij/zij wilt kopen en via iDEAL afrekenen. Op het formulier kan vermeld worden van welk lid u de speculaaspoppen wilt kopen, zodat de vereniging kan zien wie de topverkoper dit jaar zal worden.

Ook kunt u natuurlijk een grote bestelling doen, misschien wilt u de speculaaspop cadeau geven aan het personeel of als relatiegeschenk delen. Bij grotere afnames krijgt men korting: bij meer dan 50 stuks 5%, bij meer dan 100 stuks zelfs 10%. Het is mogelijk hiervoor een factuur te ontvangen.

Ondersteuning

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer heeft weer vele plannen voor komend jaar. Zij willen weer graag muziek maken en dit laten horen op concerten en tijdens marsen. Dus elke ondersteuning is welkom. Van elke verkoop gaat meer dan €2 direct in de verenigingskas. De speculaaspoppen worden rond 21 november a.s. uitgeleverd.

Er kan direct besteld worden op de Harmonie bestelpagina.

Door Anja Biesbroek
Foto: MH-S