Agenda

Start bij Muziekschool Ridderkerk

Deze week starten de muzieklessen bij Muziekschool Ridderkerk in Het Plein en in De Loods/De Gooth. Je kunt nog meedoen! 

Wil je een instrument leren bespelen, in een band of orkest spelen of wil je samen met je dreumes of peuter een muziekcursus volgen? Dat kan bij Muziekschool Ridderkerk! Deze week starten alle lessen en bij de meeste cursussen is instromen nog mogelijk.

Kennismakingscursussen Muziek 1-12 jaar

De  allerkleinsten kunnen samen met een (groot)ouder kennis maken met muziek tijdens de cursussen Muziek voor Dreumesen en Muziek voor Peuters. De kleuters zijn welkom bij de cursus Muziek voor Kleuters. Op een speelse wijze leer je veel over muziek, zang, instrumenten en ritme zonder stil te blijven zitten! Vanaf 6 jaar volg je les op je favoriete instrument in de InstrumentKlas. In 10 weken maak je kennis met het instrument en aan het einde van de cursus laat je zien wat je geleerd hebt. Er is een  Cello-, Drum-, Dwarsfluit-,  Gitaar-, Harp-, Keyboard-, Piano-, Saxofoon-, Trompet-, Viool- en een ZangKlas.

NIEUW Popschool in De Loods/ De Gooth

Lijkt het je leuk om in een popband te spelen? Dat kan bij de Popschool (8-20 jaar) in De Loods/De Gooth op woensdag en donderdag. Kies voor alleen bandles of voor bandles in combinatie met les op je instrument. Naast samen oefenen met je band treed je ook op voor publiek!

Muziekles en meer

Wil je wekelijk groep-, duo of individuele les? In Ridderkerk geven we zangles en les op de volgende instrumenten: basgitaar, blokfluit, cello, drums, dwarsfluit, gitaar, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, piano, orgel, saxofoon, trombone en viool. Met jouw instrument kun je ook samenspelen in het Ridderkerks Jeugd Orkest of de Bigband, dat is leuk en leerzaam!

Meer informatie over de cursus, betaling, proefles en inschrijven: www.muziekschoolridderkerk.nl.

Foto: Peter Verheijen