Agenda

Start korte cursus fotografie voor beginners

Na de vakantie start fotograaf Roelie ´t Jong weer met de succesvolle korte cursussen fotografie in haar studio in het centrum van Ridderkerk.

Roelie ’t Jong

Deze cursus bestaat uit 2 avonden of 2 middagen waarbij deelnemers hun fotocamera beter leren kennen en onder meer leren over instellingen van de fotocamera, fotografiebegrippen en compositie. Omdat de lesstof wordt verdeeld over de 2 lessen hebben deelnemers de tijd om alle informatie te verwerken en om te oefenen.

Tijdens de eerste les worden onder meer de basisbegrippen van de fotografie en instellingen van de fotocamera uitgelegd. Tijdens de tweede les wordt de uitleg afgerond, is er ruimte voor het stellen van vragen en worden de door de deelnemers gemaakte foto’s besproken. De deelnemersgroep wordt niet groot zodat er veel persoonlijke aandacht is voor iedere cursist.


De eerste korte cursus vindt plaats op dinsdag 4 en 11 september van 19.30 tot 21.30 uur of op donderdag 6 en 13 september van 14.00 tot 16.00 uur in de studio aan de Koninginneweg 150 in Ridderkerk.

Deelname kost € 85,00 per persoon. Informatie over de cursus en meerdere data zijn te vinden op website www.roelietjong.nl.

Aanmelden kan via email: info@roelietjong.nl of via telefoon: 06 – 55 88 59 80.