Agenda

Start nieuw seizoen van wijkvereniging Drievliet-’t Zand

Na de vakantieperiode maakt ook wijkvereniging Drievliet-’t Zand zich weer op voor het nieuwe seizoen in wijkcentrum de Fuik. Een seizoen dat weer vol staat van activiteiten, cursussen en evenementen voor de wijk Drievliet-’t Zand en natuurlijk voor alle andere belangstellenden.

Op de maandag gaat de seniorensoos weer van start op 3 september. U wordt uitgenodigd om gewoon eens binnen te lopen en mee te doen met de diverse activiteiten die deze soos organiseert. Uiteraard is het koor de Noordzangers ook te vinden in wijkcentrum de Fuik op de maandagavonden en de dansvrienden van Ridderkerk gaan van start op dinsdag 11 september.

De club van seniorendansliefhebbers kunnen nog wel een aantal leden gebruiken, met name echtparen en alleenstaande heren zijn van harte welkom. Op dinsdagavond gaan op dinsdag 18 september de danslessen van start, hier kunnen gevorderden zich nog voor inschrijven. Ook zijn er weer de schilderlessen op dinsdagavond.

De woensdagen zijn gereserveerd voor de jeugd. Die kunnen dan terecht bij Nienke voor de peuter en kleuterdans en de streetdance lessen. De schilderlessen voor de jongeren gaat op woensdag 29 Augustus van start waarna op de woensdagavond de Yoga lessen ook beginnen.

Op donderdag kan er geschaakt worden in wijkcentrum de Fuik en zijn er ook weer schilderlessen te volgen. En natuurlijk is er om de veertien dagen Bingo.

De bridgeliefhebbers zijn dan welkom op vrijdagmiddag. Ook op vrijdag zijn er schilderlessen, waarna in de avonduren de zaal door de country-line dancers word gebruikt.

Op zaterdagen om de veertien dagen is er klaverjassen en jokeren in het wijkcentrum. Het Biljart is ook weer gebruiksklaar voor het nieuwe seizoen, maar het is beter om het biljart te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Verder staan er nog tal van andere activiteiten op de agenda in het 40 jarige  jubileumjaar van wijkvereniging Drievliet-`t Zand, zoals o.a. de 2e hands kinderkleding en speelgoedbeurs, wijnavond en natuurlijk hebben we ook al weer contact gelegd met Sinterklaas voor een groot feest voor de kinderen, welke allemaal terug te vinden zijn op de website van de wijkvereniging.

Ook kunt u hier informatie vinden over alle andere cursussen en activiteiten van de vereniging.