Agenda

Startweek Opstandingskerk Rijsoord

De Opstandingskerk in Rijsoord organiseert in de eerste week van september in het kader van de Startweek diverse activiteiten.

Zondag 2 september:
Dienst met de band 4Tune. Eerder zijn zij bij ons te gast geweest met een Top 2000-dienst. Nu is het thema Silence Please! Er worden liederen gebracht van onder andere Simon & Garfunkel en Bløf, maar er worden ook opwekkingsliederen gezongen. Iedereen is van harte welkom. De kerk is te vinden aan de Rijksstraatweg 95 in Rijsoord. De dienst begint om 9.30 uur.

Maandag 3 september:
Culturele inloopavond. Medewerking wordt onder andere verleend door Vocalgroup Charmony, Jos Crezée en vele anderen. Jacob van Nes is aanwezig om het een en ander over het orgel te vertellen. En als u wilt mag u het orgel ook bespelen. Ook is het mogelijk zelf een muzikale bijdrage te leveren, een gedicht voor te dragen of wat dan ook. Maar u bent ook meer dan welkom als u alleen maar wilt komen luisteren. Er wordt voor koffie, thee en fris gezorgd. De toegang is gratis en de avond begint om 19.30 uur.

Woensdag 5 september:
Op deze dag staan de deuren voor iedereen open voor de vertoning van de film The Way met Martin Sheen. Tom Avery, een oogarts uit Californië, krijgt op een dag het bericht vanuit Frankrijk dat zijn zoon Daniel bij een storm in de Pyreneeën is overleden. Hoewel de relatie tussen hen nooit echt goed was, besluit Tom toch naar Frankrijk te reizen, waar hij ontdekt dat Daniel was begonnen met de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Tom besluit zelf de route uit te lopen. De aanvang is 19.30 uur, vanaf 19.15 is er koffie of thee. Toegang gratis. Inclusief een hapje en een drankje.

Donderdag 6 september:
Wandeling van ongeveer een uur door het Waalbos. Vertrek 19.00 uur vanaf de kerk. Iedereen is welkom.

De Opstandingskerk is gevestigd aan de Rijksstraatweg 95 in Rijsoord.