Agenda

Stichting Natuurbeheer Waalbos organiseert fotowedstrijd voor jeugd

Stichting Natuurbeheer Waalbos organiseert een fotowedstrijd voor de jeugd tot 17 jaar. Vanaf nu tot en met 1 mei kunnen de jongeren aan de slag om mooie foto’s te maken van planten en vogels. En dan hun twee mooiste foto’s in te leveren. 

Stichting Natuurbeheer Waalbos (SNW) is opgericht in januari 2015 en wil in samenwerking met Staatsbosbeheer middels beheer, recreatie en educatie het Waalbos tot een interessant natuurgebied te maken waar iedereen van jong tot oud in de toekomst graag naar gaat. De Stichting richt zich met name op specifiek beheer om het gebied aantrekkelijker te maken. Stichting Natuurbeheer Waalbos participeert in bezoekerscentrum de IJsvogel en heeft daar een paar vitrines ingericht en zal dit jaar een aantal tentoonstellingen inrichten. In de nieuwsbrief kunt u meer lezen over de activiteiten. Wilt u ook een digitale nieuwsbrief ontvangen dan kunt dat laten weten via info@onswaalbos.nl.

De stichting daagt jongeren tot 17 jaar uit om naar buiten te gaan en een mooie foto van een plant of een vogel te maken in het Waalbos. Je mag maximaal twee foto’s inleveren. Zet jouw naam, leeftijd en het onderwerp in de bestandsnaam (bijv. Fred Foto 13 – witte vlinder.jpg). Stuur de twee mooiste foto’s uiterlijk 1 mei naar info@ onswaalbos.nl                     

De 20 mooiste foto’s worden dan geselecteerd en zullen op de website worden gezet. Via de website kan gestemd worden op de mooiste foto. De winnaars worden zo snel mogelijk bekend gemaakt en krijgen een VV cadeaubon. De ingeleverde foto’s kunnen na afloop door de Stichting gebruikt worden als promotiemateriaal.