Surprisebios in de bibliotheek

Vanwege de meivakantie is er in samenwerking met de Brede School weer een leuke film voor kinderen in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar in Bibliotheek Ridderkerk centrum. Welke film dat is wordt nog even geheim gehouden.

Kom je kijken? De film is op woensdag 1 mei en begint om 14.00 uur. De toegang is € 2,50 incl. een pakje drinken en een zakje chips. Aanmelden kan via de website of aan de balie in de bibliotheek.

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor alle activiteiten op debibliotheekaanzet.nl.

In het kort
Wat : Surprisebios
Wanneer : Woensdagmiddag 1 mei 2019, 14.00 uur                                                
Waar : Bibliotheek Ridderkerk Centrum
Toegang : € 2,50 aanmelden via deze link.