Surprisefilm en La La Land in de bibliotheek

Op woensdag 27 februari zijn er twee films te zien in de theaterzaal van Bibliotheek Ridderkerk. Vanwege de voorjaarsvakantie is er in samenwerking met de Brede School een leuke film voor kinderen in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar. Welke film dat is houden we nog even geheim. De film begint om 14.30 uur. De toegang is € 2,50 incl. een pakje drinken en een zakje chips.

Vanaf 20.00 uur kan er genoten worden van de film La La Land. Inloop is vanaf 19.30 uur en iedereen wordt muzikaal verwelkomt door Arthur Shorty. 

Toegang is € 4,00 incl. koffie, thee en een drankje. Aanmelden voor de films kan in de bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl.

La La Land

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. 
Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? Winnaar van zes Oscars waaronder Beste regie en Beste actrice.

In het kort
Wat : Surprisefilm en La La Land in bibliotheek Ridderkerk centrum
Wanneer : Woensdag 27 februari
                    suprisefilm van 14.30 – 16.00 uur                                                 
                    La La Land van 20.00 tot 23.00 uur
Waar : Bibliotheek Ridderkerk Centrum
Toegang : Respectievelijk € 2,50 en € 4,00, aanmelden via debibliotheekaanzet.nl.