Agenda

Symposium ‘Eenheid in Verscheidenheid’ in Farelcollege – afgelast

Update: De organisatie commissie van het symposium ‘Eenheid in Verscheidenheid’ heeft de beslissing moeten nemen om het symposium af te gelasten. Dit omdat er te weinig aanmeldingen zijn. Het is uitgesteld naar begin 2023.


Onder het motto ‘Minder praten, méér doen en méér ervaren’ wordt zaterdag 15 oktober in het Farelcollege aan de Kastanjelaan 50 het symposium ‘Eenheid in Verscheidenheid’ gehouden. De organisate is in handen van de stichting Het Zonnekind, Zon zin kan, het Farelcollege Ridderkerk en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Gevoel van eenheid

Tijdens dit unieke symposium (met dagvoorzitter Jim Kloos en coördinator Willy Hensen) staan de stilte en het onnoembare, dat wat niet gezegd wordt, en de directe ervaring van de deelnemer centraal. De deelnemers aan het symposium kunnen kiezen uit een drietal van de twaalf aangeboden workshops. De workshophouders en –sprekers reiken vanuit diverse disciplines (o.m. dans, aikido, yin yoga, tekenen, resonantieleer, wandelen) handvatten aan om in een sfeer van stilte, overgave en samenzijn te komen tot een gevoel van eenheid.
 Vind je weg in het leven en verrijk jezelf met behulp van de lezingen en workshops die tijdens dit symposium worden gegeven. Laat je inspireren door associate professor Jacqueline Schenk, yogaleraar Marcel Zuur, schrijver Onno Nieveen, danseres Ralitza Malehounova en vele anderen.

Aanmelden

Het symposium start ‘s morgens om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail: p.a.van.dongen@live.nl. Meer gedetailleerde informative is op de website van Het Zonnekind (www.het-zonnekind.com). De kosten  (€ 25,-, inclusief koffie, thee en lunch met soep) kunnen  overgemaakt worden op bankrekening NL03RABO0102760055 van stichting Het Zonnekind o.v.v. Symposium. Het bedrag dient op 14 oktober 2022 op genoemde bankrekening te staan. Betalen  kan ook op zaterdag 15 oktober voor aanvang van het symposium.