Talkshow BAR-talk in teken van duurzaamheid

De regionale talkshow BAR-talk krijgt een vervolg. Na een succesvolle eerste editie, staat een nieuwe editie van de talkshow over de BAR-regio (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk) gepland tijdens de lokale Duurzaamheidsweek (23 t/m 30 oktober) op woensdag 27 oktober. ‘Groene’ onderwerpen staan daarom ditmaal centraal. De entree is gratis.

BAR-talk is een initiatief van Het Kruispunt (Theater het Kruispunt en de Bibliotheek Aanzet) en voorziet in een groeiende behoefte om letterlijk en figuurlijk een podium te bieden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek richt de talkshow zich op een breed geïnteresseerde lokale doelgroep.

Tijdens de komende editie van BAR-talk staat het onderwerp duurzaamheid centraal. Diverse politici, ondernemers en inwoners uit Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk komen aan het woord. Zij delen hun ervaringen, tips en inspirerende voorbeelden op het gebied van verduurzaming. Ook is er ruime aandacht voor de genomineerden van de Duurzaamheidsprijzen in de drie gemeentes. De Duurzaamheidsprijs is onderdeel van de Duurzaamheidsweek die in Barendrecht en Ridderkerk wordt gehouden in oktober. De organisatoren van de Duurzaamheidsweek zijn beide gemeenten. 


Gratis bijwonen?

Publiek is van harte welkom. De entree voor de talkshow is gratis, maar kaarten dienen wel gereserveerd te worden via de website van Het Kruispunt, hetkruispunt.nl. De presentatie van de avond is in handen van Hans Groenendijk.

BAR-Talk vindt op woensdag 27 oktober vanaf 20.15 uur plaats in Theater het Kruispunt in Barendrecht.

De vorige editie van BAR-Talk is te zien via bar-talk.nl