Agenda

Tentweek Electropark dit jaar digitaal

De Tentweek kan dit jaar helaas niet doorgaan zoals dit altijd gedaan werd met de grote witte tenten in het Electropark, maar … er wordt toch Tentweek gehouden!

Het organisatieteam is druk bezig met de voorbereidingen van een digitale variant van de Tentweek. In de week van 24 t/m 28 augustus 2020 zal er elke ochtend een livestream worden uitgezonden. Van 10:00-11:00 uur voor de 4-9 jarigen en van 11:00-12:00 uur voor de 9-13 jarigen.

In de livestream komen alle gebruikelijke onderdelen van de Tentweek voorbij, zoals het Bijbelverhaal, Themalied, Poppenkast, Werkjes. Ook Oki en Doki komen voorbij. “Het belooft een gezellige week te worden. Voor ons een beetje spannend, omdat we in de digitale middelen moeten duiken om alle onderdelen bij jullie op het scherm in beeld te krijgen. Dat is even wennen, maar het gaat zeker lukken. Wat dat betreft is het thema dit jaar helemaal toepasselijk: Duik erin!”, zo vertelt de organisatie achter de Tentweek.

Wil je dit jaar ook deelnemen aan de Tentweek, houd dan je brievenbus in de gaten. Binnenkort zal in heel Slikkerveer de poster bezorgd worden. Hierop vind je informatie om je aan te melden. Dat aanmelden is belangrijk, want hierdoor wordt ervoor gezorgd dat er 24 augustus 2020 een tasje klaar staat voor jou om de Tentweek in huis te halen. Een digitale thuis-Tentweek wordt het dus.