Agenda

Tentweek in Electropark van start

Maandag 20 augustus gaat de jaarlijkse Tentweek van de Wilhelminakerk weer van start. Ook dit jaar in het Electropark waar de jeugd in de laatste week van de schoolvakantie weer aan allerlei activiteiten mee kan doen. Een vooruitblik voor jullie.

Hee kids van de 4-10 tent! Zijn jullie benieuwd wat Oki en Doki dit jaar weer gaan beleven? Of zijn jullie nieuwsgierig naar de nieuwe poppenkast? Kom dan naar de grote witte tent! Elke ochtend zijn Oki en Doki op bezoek, gaan we creatieve werkjes maken en luisteren naar een Bijbelverhaal. Dinsdagmiddag doen we een spannende vossenjacht. Lukt het jou om alle vossen te vinden in Slikkerveer? Woensdagmiddag hebben we een hoop vrolijke spelletjes voor jullie. Donderdagmiddag komt Inspecteur Hoezo op bezoek met een mooie poppenvoorstelling. Vrijdagmiddag zal het hele park naar pannenkoeken ruiken. De ochtenden zijn van 10-12 uur en de middagen van 14-16 uur. Vrijdagmiddag is het 13 uur afgelopen.

Hey tieners van de 9-13 tent! In de laatste week van de zomervakantie staat de tent weer in het Electropark, waar precies? Zoek dat maar uit! En ik weet zeker dat jij wel vaker iets moet uitzoeken. Omdat je niet weet hoe je mobieltje werkt…. of hoe je die rubrikscube moet oplossen…….Je zult op zoek moeten gaan naar informatie! Tijdens de tentweek gaan we ook op zoek naar informatie over Jezus. Waar woont Hij? Wat doet Hij? Wat weet je over Hem? Dit gaan we allemaal uitzoeken tijdens de tentweek. Daarnaast gaan we lekker knutselen, zingen en natuurlijk komen Sam&Jiddo langs. Maar natuurlijk is er ook de vossenjacht en gaan we een heel tof spel gaan doen waarbij jullie hersenen weer aan het werk moeten! En donderdagmiddag komt Inspecteur ” Hoezo” langs met een supergave voorstelling. Vrijdag eten we weer lekker pannenkoeken bij de tent! We starten op dinsdag 21 augustus in het Electropark en wie weet zien we jou dan!


Ben je 13 jaar of ouder? En de laatste week van de zomervakantie niet op vakantie? Dan hebben we goed nieuws, want ook dit jaar is er weer tentweek en gaan we een aantal leuke avonden beleven. Maandagavond starten we om 19:30 met een relaxed avondje. We kunnen tafeltennissen, darten, poolen, kletsen enzovoorts. Traditie getrouw worden er ook wat vleesjes gegrild. Dinsdag doen we een actief spel in de wijk. Woensdag spreekt Karim Landoulsi. Het thema deze tentweek is ‘Zoek het uit’. Karim geeft op zijn eigen dynamische, zeer opgewekte en aanstekelijk enthousiaste wijze invulling hieraan. Donderdag gaan we op een actieve, ‘escaperoom-achtige’ wijze op zoek naar de schat van Willem van Slikkerveer. Kraak jij de codes? Open jij de sloten? Vind je de schat als eerst? Dan is de inhoud voor jou! O ja, uiteraard sluiten we traditiegetrouw iedere avond af met een snack! Dus allen welkom vanaf maandagavond 20 augustus 19:30 uur.