Agenda

Terug naar de jaren 2000-2010 tijdens verjaardag van De Loods

Zaterdag 10 november is het tijd voor de tweede editie van: Remember the 00’s! Deze editie heeft De Loods weer een grote act weten te strikken die je ongetwijfeld terug laat denken aan die geweldige 00’s-tijd, namelijk de Bazen van de club: The Partysquad! 

Als jij in de 00’s in het uitgaansleven te vinden was, heeft deze act geen verdere introductie nodig. Met hun hits: ”Rampeneren, Stuk en Non Stop” bestormden ze de hitlijsten en braken de tenten af. Ook nu is The Partysquad nog steeds niet klaar met het produceren van hits en zijn ze op vele feesten graag geziene gasten! 

Nog een extra speciaal tintje aan deze avond is dat De Loods dit weekend haar verjaardag viert! Acht jaar geleden op 12 november 2010 vierde De Loods haar eerste feestje. In die tijd waren het de 00’s-hits die de feestjes domineerden. Vele jongeren hebben hier hun eerste feestjes gevierd, hun liefde ontmoet en nog veel meer… stuur je vrienden van toen een berichtje en kom samen een ouderwets avondje ”Loods” meemaken! 

Naast The Partysquad, draaien ook Sebastian Moreno, Jayden Hey, Miklo Velka & Von Blitz de beste 00’s hitjes deze avond aan elkaar! Pre-sale tickets haal je voor 8,- euro, aan de deur betaal je € 10,00 euro. Minimum leeftijd 18-plus.