Theaterdiner in Landvast

Het theaterdiner is ondertussen een begrip geworden, artiesten zoals Maarten Peeters, Alderliefste en Syb van der Ploeg hebben al opgetreden in Landvast, begeleid door een heerlijk diner. Helaas is dit in de originele vorm nu niet mogelijk, dus wordt het dit jaar een online versie.

Op 27 februari 2021 een theaterdiner met input van diverse (lokale) artiesten, onder andere Ray Sanders & Yvonne Bochanen, The Occasionals, Maarten Peeters, Richard Groenendijk, Konraad den Boef, Melanie en Marco Meijdam werken mee aan deze bijzondere editie.

Om het plaatje compleet te maken kunt u in de webshop (landvast.nl/webshop) een viergangendiner bestellen om thuis te nuttigen. De chef-kok zorgt voor een duidelijke uitleg over de bereiding. Er is de keuze uit een vlees, vis of vegetarische variant van het menu.

Het theaterdiner is te volgen via Zoom, dit maakt de avond interactief. Zo kunt u bijvoorbeeld laten zien hoe het menu er bij u uitziet. Vanaf 18.00 uur kunt u inloggen, de inloggegevens vindt u bij het menu. 

In de webshop zijn de menu’s te bekijken en te bestellen. Op zaterdag 27 februari zijn de menu’s op te halen tussen 15.00 en 17.00 uur. Indien dit voor u lastig is, wordt het menu aan huis bezorgd (dit kunt u aangeven in een mail naar ilonka@landvast.nl). Daarnaast is het ook mogelijk om alléén het viergangenmenu of alléén de zoomlink bestellen.

Heeft u nog vragen, schroom niet om te bellen (078-6912923) of te mailen (ilonka@landvast.nl).