Agenda

Theaterlezing “Het grootste cadeau” in Het Plein

Facet Ridderkerk organiseert in theaterzaal Het Plein een lezing over ‘het grootste cadeau’ van Charlotte van der Pluijm op dinsdag 1 september van 14.00 tot 15.30 uur. Van totaal geen idee hebben hoe goed voor zichzelf te zorgen, hoe om te gaan met eigen emoties tot anderen helpen beste vriend(in) te worden van zichzelf, daarover vertelt Charlotte meer en gaat deze lezing.

Wie goed voor een ander wil zorgen moet eerst goed voor zichzelf zorgen. Het klinkt cliché, maar het blijkt ontzettend lastig te zijn. Zó op anderen gefocust zijn en hierbij jezelf vergeten. Herkenbaar? Meld u dan aan voor de lezing ‘het grootste cadeau’. Charlotte laat u zien hoe belangrijk het is om goed voor uzelf te zorgen en neemt u mee in een aantal persoonlijke ervaringen die door hun herkenbaarheid grappig zijn en u kunnen raken. De ouderenadviseurs van Facet Ridderkerk willen u prikkelen om naar uzelf te kijken, omdat u nooit te oud bent om te leren. 

Deze middag kan bijdragen om met anderen ogen of inzichten naar uw eigen toekomst te kijken. U gaat naar huis met praktische handvatten en inspiratie om beter voor uzelf te zorgen. Want als u hart hebt voor uzelf in plaats van dat u hard bent voor uzelf, geeft dat heel veel ontspanning, tevredenheid, veerkracht en geluk! En de mensen om u heen gunnen u dat. De ouderenadviseurs gunnen u dat vooral voor uzelf. 

Aanmelden voor de lezing kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. De kosten voor deelname bedragen € 5,00 inclusief een flesje water. U bent welkom vanaf 13.30 uur. De lezing start om 14.00. Betalen kan meteen bij aanmelding aan de balie (graag via de pin).
In verband met de coronamaatregelen zit u op 1,5 meter afstand van elkaar in de theaterzaal, tenzij u op hetzelfde adres woont.