Agenda

Theatersport voor kinderen in Het Kruispunt

Theater én sport? Dat kan toch niet?! Wél bij de improvisatie-theaterlessen van Tante T in samenwerking met CultuurLocaal en Het Kruispunt! Iedereen tussen de 7 en 12 jaar kan zich opgeven.

Theatersport is een theaterformat waarbij twee groepen spelers een wedstrijd spelen wie ‘het beste’ een scene kan improviseren. Tijdens de lessen leren de kinderen om samen met hun medespelers scenes op te bouwen en verhalen te vertellen, met behulp van ideeën uit het publiek. Ze gebruiken hun eigen creativiteit en die van anderen, leren samen te werken en om stralend te falen. Maar bovenal staat plezier maken voorop. Aan het einde van de cursus is er uiteraard een presentatie, zodat de deelnemers kunnen laten zien wat we allemaal hebben gedaan.

De workshops vinden plaats op dinsdagmiddag 18 september tot en met 27 november (met uitzondering van de herfstvakantie) in Het Kruispunt. Voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar vinden de workshops plaats van 15.30 uur tot 16.30 uur en voor 7 tot en met 9 jaar van 16.30 uur tot 17.30 uur. De kosten zijn €40,- (voor in totaal 10 lessen). Aanmelden kan via miranda@cultuurlocaal.nl.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Digitaal Dagblad, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij, al dan niet met samenwerkingspartners, ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.