Theatro Spectaculo in hartje Ridderkerk

In de afgelopen weken stonden er op talloze plekken in Ridderkerk borden langs de weg met de slogan “Zaterdag 18 juni; Dan gebeurt het in hartje Ridderkerk” samen met “Dan gaat het bruisen op het Koningsplein”. Het riep heel wat vraagtekens en speculaties op.  Maar deze week wordt het al langzaam duidelijk wat er staat te gebeuren. Onder de titel “Theatro Spectaculo” is er een groots evenement op komst. 

Na bijna twee jaar geen evenementen door de beperking van Corona is het dan nu tijd voor iets spectaculairs. En dat werd gevonden bij de wereldvermaarde theatergroepen Close Act en Bencha. Zij brengen straat- en luchtacrobatiek met een theatraal karakter. Het is het best te vergelijken met “Cirque du Soleil”-achtige optredens. Verbazing, fascinatie en verwondering zullen je ten deel vallen. Dubai, Rio de Janeiro, Melbourne en vele andere steden in de wereld genoten al van de shows van Close Act en Bencha. Met trots brengt het Winkelhart de show nu naar Ridderkerk.

Met deze show wil Winkelhart Ridderkerk dankzeggen aan alle klanten die hen trouw zijn gebleven in de afgelopen lastige periode. Het moet de afsluiting worden van een tijdperk waarin winkeliers en horeca beperkt waren in hun ondernemen. Op deze wijze wil de organisatie weer meer sfeer brengen in het centrum en samen het leven vieren. Naast de show van Close Act en Bencha zullen de Dj’s van Happy Sound zorgen dat het op het Koningsplein nog lang blijft bruisen met een gezellig samenzijn.

Er zijn twee totaal verschillende shows. In de middag zal er in het winkelcentrum een parade worden gehouden. De tijden zijn van 13.45 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 15.45 uur. ’s Avonds speelt de show zich af op het Koningsplein met een aanvangstijd van 20.00 uur. 

Binnenkort brengt Winkelhart Ridderkerk meer informatie. Bezoek ook de website met de laatste info: www.winkelhartridderkerk.nl