Agenda

Toneelvereniging ATOS speelt ‘To B or not to B’

Op 24 en 25 november 2023 speelt toneelvereniging ATOS uit Hendrik Ido Ambacht de hilarische komedie ‘To B or not to B’.

Het is een stuk met een hoog ‘Ik Vertrek-gehalte’: een echtpaar uit de grote stad gaat hun droom achterna. Het stel begint enthousiast een B & B op het Sallandse platteland. Al snel blijkt de droom een soort nachtmerrie te worden. Er is van alles mis met het pand. De gasten komen ook nog eens veel te vroeg opdagen. Een bonte verzameling veeleisende personages en een klusjesman drijven de eigenaresse bijna tot waanzin. 

Zullen alle gasten vinden waarvoor ze zijn gekomen? En is de B & B voor de eigenaren een blijvende ‘place meant to be’? De spelers van ATOS zullen op komische wijze laten zien, dat dat niet het geval zal zijn. Kortom, een stuk voor liefhebbers van de lach. Een vroege reservering betekent een keuze uit de beste plaatsen voor een hilarisch avondje uit. 

De komedie is geschreven door Miriam Bosveld. De regie is in handen van Theus van Vliet.

Voorstelling: 20.00 uur (zaal open 19.45 uur). Tickets via  www.stichting-cascade.nl/voorstellingen. Prijs: € 15,00. Adres Cascade: Hoge Kade 50, H.I. Ambacht.

Foto: Piet Radder