Agenda

Tony Coleman op Bluezy Blues Festival Ridderkerk

Op zaterdag 30 maart 2019 komt niemand minder dan B.B. King drummer Tony Coleman samen met het Henry Carpaneto kwintet naar Ridderkerk.

Drummer en zanger Tony Coleman ademt de blues. Niet alleen zat hij vanaf midden jaren tachtig achter de drumkit bij ‘The King of the Blues’ B.B. King, maar hij reisde ook nog de hele wereld over met blues grootheden als Otis Clay, Albert King, Albert Collins, Etta James en Buddy Guy. Naast zijn drukke tour-leven bracht Tony maar liefst drie geweldige solo platen met gast artiesten als Lucky Peterson, Kennie Neal en de blaassectie van Earth, Wind & Fire. Na een lange periode van schrijven voor andere blues artiesten en de dood van B.B. King, kwam hij begin 2017 weer met een nieuw album genaamd ‘Take Me As I Am’. Dit gaat weer een heerlijk optreden worden met niemand minder dan het Italiaanse Henry Carpaneto kwintet, rondom pianist en Blues Feelings’ ‘Best European Blues Player’ Henry Carpaneto

Inmiddels zijn de tickets voor de 16e editie van het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk ook bij de voorverkoop adressen te koop. Voorverkoopprijs bedraagt € 25,-.

De 16e editie van het festival vind plaats in Recreatiecentrum De Fakkel.
Kaarten zijn te koop bij:
Radio Ridderkerk; 
Sportcafe De Fakkel; 
Primera Sandy (Ridderhof);
DP Sanders (Bolnes).
Knipshop Ab & Hans (Papendrecht).
Velvet Music in Dordrecht.
Alle verdere info is te vinden op www.bluezybluesfestival.nl,
Uiteraard kan men daar ook online kaarten bestellen.