Agenda

Top auteur Esther Verhoef in Bibliotheek Ridderkerk Centrum

Goed nieuws voor boekenliefhebbers in Ridderkerk en omstreken! Op zaterdag 4 november om 15:00 uur zal de populaire Nederlandse auteur Esther Verhoef een bezoek brengen aan het theater in Bibliotheek Ridderkerk Centrum. Het belooft een middag vol inspiratie en literaire flair te worden.

Esther Verhoef zal tijdens dit evenement geïnterviewd worden, waarbij ze inzicht zal geven in haar schrijfproces, haar nieuwste projecten en meer. Dit is een unieke kans voor fans en boekenwurmen om de auteur persoonlijk te ontmoeten en haar beter te leren kennen.

Na het interview is er gelegenheid om Esther Verhoefs boeken aan te schaffen en ze te laten signeren. Een gesigneerd exemplaar van een van haar boeken is immers een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast. Bovendien zal er de mogelijkheid zijn om met Esther Verhoef op de foto te gaan.

Mis deze kans niet om een geweldige middag vol literatuur te beleven en een van de meest getalenteerde Nederlandse auteurs te ontmoeten. Zet 4 november om 15:00 uur in je agenda en kom naar de Bibliotheek Ridderkerk Centrum voor een onvergetelijke middag met Esther Verhoef!

De toegang voor dit event is gratis. Vooraf aanmelden voor dit evenement is verplicht en kan via de klantenservice balie van de Bibliotheek of via www.debibliotheekaanzet.nl.