Agenda

Twee avonden Elvis in Ridderkerk

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2023 organiseert Trinity Music Events in samenwerking met Morningstar Media Productions en Van der Valk Hotel Ridderkerk, ELVIS: Double Dutch Special 2023.

“Al enkele jaren volg ik samen met familie en vrienden Steven Pitman. Steven is een Elvis Tribute Artist en is daarmee European Elvis & Gospel Champion geworden. De shows die hij geeft in onder andere Duitsland en Luxemburg zijn een fantastische beleving.” licht organisator John Stip toe. “Al na het zien van zijn eerste show had ik het idee om hem naar Nederland toe te halen, zodat ook het Nederlandse publiek kan genieten van deze geweldige Elvis Tribute Artist. Dat het gelukt is om uiteindelijk niet één maar twee avonden te organiseren in mijn eigen woonplaats en naast Steven Pitman ook nog eens Arron Walker te kunnen boeken is een droom die uitkomt. Net als Steven Pitman is Arron Walker ook een Elvis Tribute Artist en heeft daarmee in 2019 het Europees kampioenschap gewonnen.”

Op vrijdagavond 24 november vindt ELVIS – The Dinner Show plaats in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Tijdens deze geheel verzorgde avond treden de twee Elvis Tribute Artists op tussen een door Van der Valk Hotel Ridderkerk verzorgd driegangendiner. Op zaterdagavond 25 november is Theater Het Plein het decor voor ELVIS – The Multimedia Experience. Tijdens deze show gaan de twee Elvis Tribute Artists het duet aan met The King in digitale verschijning.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.elvisinridderkerk.nl en op de sociale media kanalen van Trinity Music Events.