Agenda

Tweede editie ”Give Thanks Festival”

Stichting House of worship Hulanda organiseert voor het tweede jaar het evenement “Give thanks Festival”. Dit is een evenement waar kleine ondernemers/ZZP’ers de kans krijgen om zichzelf te promoten. Op het evenement mogen ze ook hun producten of diensten verkopen.

Gezien het succes van vorig jaar en de vraag hiernaar hebben we besloten om dit evenement dit jaar nog een keer te organiseren en om het nog groter te maken door het toegankelijk te maken voor meer kleine ondernemers.

Het publiek kan op deze dag kennis maken met diverse type ondernemingen zoals lokale en internationale keuken, baking, muziek, fotografie, artistiek, decoratie, beauty en verschillende andere soorten bedrijven.  Er zal ook live muziek zijn en de kans om in een aangename sfeer iets te eten of een drankje te doen met familie en kennissen.

Dit evenement is gratis, bedoeld voor de hele familie en het doel ervan is om onze kleine ondernemers te ondersteunen. Op deze manier wil de Stichting House of worship Hulanda dankbaarheid tonen aan deze groep. Vandaar dus de naam “Give thanks Festival”. Ook in het kader van de viering van ‘Thanksgiving’.

Het Give Thanks Festival wordt gehouden op zondag 5 november 2023 van 15.30 tot 20.00 uur aan de Pretoriusstraat 56 in Ridderkerk-Bolnes.