Agenda

Uitjes Winterfestijn 2018 bekend

Afgelopen zomer was het zomerfestijn van Facet Ridderkerk een succes met vele uitstapjes. Voor de komende wintermaanden hebben we wederom een aantal leuke activiteiten op het programma staan. 

Zo wordt er op 30 oktober gestart met een rondleiding bij de Van Nelle fabriek en een stadsrondrit door Rotterdam. Op vrijdagmiddag 9 november kunt u genieten van een likeurproeverij. Er wordt op humoristische wijze verteld over het ontstaan van likeuren en u kunt de vele meegebrachte likeuren onbeperkt proeven. Vervolgens is er op 29 november een bustocht naar de Winterfair in Garderen, deze fair neemt u mee terug in de tijd, alles is namelijk in Dickensstijl. Als afsluiter van het winterfestijn zal er in samenwerking met Rotaryclub Ridderkerk de Waal een heerlijk driegangenlunch geserveerd worden bij Hofstede de Paradijshoeve.

Deze week worden er flyers verspreid door Ridderkerk waar het programma te lezen is. U kunt deze flyer uiteraard ook ophalen bij Facet aan de Schoutstraat, hier kunt u zich ook inschrijven en betalen.

Voor vragen kunt u terecht bij Henny de Wilt of Frances Kroeze 0180-432350