Agenda

Uitnodiging voor muzikale senioren 

Sinds enige tijd biedt Facet senioren de mogelijkheid om in een zaaltje van het Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80 muziek te maken met elkaar. 

Een kleine groep senioren komt wekelijks bijeen om samen te spelen en te zingen. Accordeonspelers, gitaristen, een pianist en binnenkort ook een bassist vormen inmiddels een gezelschap dat al aardig op elkaar ingespeeld raakt. Twee dames vormen de vocalen. Dat is wat weinig. Er mogen best wat dames en heren bij komen die houden van liedjes van alle tijden en die het leuk vinden om met elkaar te zingen. Het hoeft geen groot koor te worden, juist niet. Het plezier in het samen zingen en muziek maken staat voorop. Wie zin heeft komt kijken op dinsdag, aanvang 14:30 uur. Om 16:00 uur klinkt de laatste noot. 

Jammen

Daarnaast wil Facet ook de ruimte bieden aan seniormuzikanten en zangers/zangeressen die alleen maar lekker met elkaar willen jammen, dus zonder dat er afspraken worden gemaakt over wie wat speelt of zingt. Belangstellenden daarvoor zijn welkom van 12:30 tot 14:00 uur. 

Voorwaarde voor beide groepen is dat de deelnemers in Ridderkerk wonen en dat er uitsluitend akoestisch gespeeld wordt. Er mag dus geen gebruik worden gemaakt van versterkers. Aanmelden kan bij Jacqueline Revier via telefoon 0180-432350 of via het mailadres jaqueline.revier@facet.ridderkerk.nl.