Agenda

Uitstapjes Winterfestijn senioren bekend

Deze winter organiseert Facet Ridderkerk weer uitjes en activiteiten voor senioren tijdens het Winterfestijn van 15 november t/m 11 december. Ook dit jaar staan er weer leuke en gezellige activiteiten op het programma.

Op vrijdag 15 november wordt er in de Bibliotheek afgetrapt met de ‘Versjes van Lars’. Lars schrijft alledaagse versjes op basis van uw verhalen. Hij vormt een klein kunstwerk op zijn typemachine en doet dit op een leuke wijze. 

Maandag 18 november staat in het teken van mindfulness. Tijdens deze workshop ontdekt u hoe oefeningen kunnen helpen en ondersteunen in het proces van ouder worden en hoe om te gaan met eventuele spanningen en ongemakken. 

Ook de dagtochten ontbreken niet. De eerste dagtocht vindt plaats op woensdag 27 november naar de Kerstshow van Intratuin in Montfoort. De tweede en tevens laatste activiteit van het winterfestijn gaat naar de Orchideeën Hoeve op woensdag 11 december. 

De Sinterkerstlunch is een terugkerend onderdeel van het Winterfestijn en vindt plaats op vrijdag 6 december bij Hofstede de Paradijshoeve. Er is een driegangenkeuzemenu voor u samengesteld en tijdens de lunch wordt er een verhalenbingo gespeeld. 

Het programma vindt u in de wijkcentra, het gemeentehuis, de Bibliotheek en uiteraard op het kantoor van Facet Ridderkerk.

Inschrijven en betalen kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. U kunt zich tot 14 dagen voor de desbetreffende activiteit opgeven of afmelden. Neem voor meer informatie contact op met Henny de Wilt of Frances Kroeze van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.