Agenda

Uitverkochte Elvis avonden groot succes en krijgen vervolg

Op vrijdagavond 24 november 2023 vond in Van der Valk Hotel Ridderkerk ELVIS: The Diner Show plaats. Ruim 100 gasten konden tijdens een driegangendiner genieten van het optreden van niet één, maar twee Elvis Tribute Artists. Steven Pitman uit Luxemburg is één van Europa’s beste Elvis Tribute Artists en European Elvis & Gospel Champion 2015. Arron Walker uit Engeland is één van de weinige Elvis Tribute Artists wereldwijd die zowel qua zang als uitstraling de drie decennia aan verschillende Elvis muziek kan vertolken. Tevens is Arron met zijn 22 jaar de jongste Europees kampioen ooit.

Op zaterdagavond 25 november 2023 traden beide artiesten op in theater Het Plein aan het Koningsplein tijdens ELVIS: The Multimedia Experience. De bijna 200 gasten beleefden een muzikale reis waarin de twee Elvis Tribute Artists vele nummers van Elvis ten gehore brachten met op de achtergrond videobeelden van Elvis zelf.

“Met het gezin gingen we als jonge kinderen naar een camping op de grens van Duitsland en Luxemburg. Steven Pitman trad daar meermaals op. In die 20 jaar ben ik hem blijven volgen en is hij tijdens meerdere privéaangelegenheden naar Nederland gekomen voor optredens. Het leek ons leuk om hem en Arron ook voor een groter publiek in Nederland te presenteren. Dat is meer dan gelukt.” stelt John Stip, die de twee avonden mede heeft georganiseerd. “Iets organiseren voor je dorp waar mensen blij van worden geeft een heerlijk gevoel. Begin dit jaar stonden we nog op de schaatsbaan op het Koningsplein die ik mede heb georganiseerd en aan het eind van het jaar dansen inwoners op de muziek van Elvis. Misschien kunnen we het een volgende keer combineren. ELVIS: On Ice.”

Op vrijdagavond 12 januari en zaterdagavond 13 januari 2024 krijgen de Elvis avonden een vervolg. De vrijdagavond wordt wederom een ELVIS: The Multimedia Experience maar nu aangevuld met Moses Snow uit Texas. Moses is de wereldkampioen 2021 en gaat de hele wereld over als Elvis Tribute Artist. Op zaterdagavond treden de drie Elvis Tribute Artists op met een grote band en achtergrondzangeressen tijdens ELVIS: We`re getting the band back together.

Meer informatie over en kaarten voor de evenementen zijn te vinden op www.elvisinridderkerk.nl.