Agenda

Uniek Mindful Dance Event met DJ Miss Vi in Ridderkerk

Dansen met een mindful tintje. Liefhebbers van dans en inspirerende muziek kunnen hun hart ophalen op 2 juni aanstaande tijdens het bijzondere Mindful Dance Event dat plaatsvindt in De Loods, gelegen aan de PC Hooftstraat 4a in Ridderkerk. DJ Miss VI  neemt de bezoekers mee op een muzikale reis met invloeden uit alle werelddelen, waarbij de muziek niet alleen te horen, maar vooral ook te voelen zal zijn.

De beats worden gedraaid  in een mix met herkenbare tunes uit de 80-90-00-jaren.

De show belooft een middag vol inspirerende klanken in een tikje mystieke sfeer waarbij het publiek op eigen manier uitgenodigd wordt tot dansen en bewegen. DJ Miss VI, bekend om haar skills mooie sferen (vibes) te creëren, zal de middag vullen met haar zorgvuldig geselecteerde mix van muziekstijlen die gegarandeerd het gevoel van de bezoekers zal aanspreken. Als gast Dj ontvangt zij deze middag Dj MAFTOV.

Het evenement begint om 14:00 uur en duurt tot 17:30 uur. Het  is een uitgelezen kans voor iedereen die op zoek is naar een manier om te ontspannen, los te laten en op te gaan in een ervaring die het alledaagse overstijgt. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar en gezien de unieke aard van het evenement wordt aangeraden niet te lang te wachten met reserveren.

De tickets zijn € 12,50 en om te bestellen kunt u meteen doorklikken naar hipsy.nl/event/50379-mindful-dance-event-transcendent-vibes

Contact opnemen met de organisatie kan via de website van Powermystics

Mis deze unieke middag niet en bereid je voor om jezelf te verliezen in de vibes van DJ Miss VI!