Agenda

Vaderdag vieren met filmpje bij Landvast

Omdat je je vader eens goed wilt verwennen is het dit weekend Vaderdagweekend bij Landvast. Speciaal voor alle vaders zet het cultureel centrum in Alblasserdam de deuren van de nieuwe Cinema Royaal open. Uiteraard is het zondag 21 juni pas Vaderdag, maar aangezien er maar beperkte plaatsen zijn wordt de zaterdag ook alvast tot Vaderdag omgedoopt.

In Cinema Royaal is film kijken net dat beetje anders. De zaal is ingericht met grote, luxe rode fauteuils die elk voorzien zijn van een eigen tafeltje. Het geheel geeft een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden.

De zaal is een half uur voor aanvang geopend en u mag zelf een stoel uitkiezen. Een medewerker komt voorafgaand aan de film bij u langs om u bestelling op te nemen. Ook is er een pauze tijdens de voorstelling waar het ook mogelijk is om van de borrelkaart iets te bestellen. Als u dit voorafgaand aan de film aan een medewerker doorgeeft, staat deze in de pauze direct voor u klaar. De zaal beschikt over een eigen bar, dus ook na de film kunt u nog even gezellig met elkaar napraten.

Met de huidige voorschriften schrijven mogen er nu nog 30 gasten tegelijkertijd in de zaal. Maar met mogelijk versoepelingen hoopt Landvast dit na 1 juli uit te kunnen breiden en zo weer mensen te mogen ontvangen. In de zomermaanden worden de voorstellingen met veel verschillende Try-out voorstellingen gevuld.

Voor Vaderdag zijn er drie voorstellingen. Allereerst wordt op zaterdagavond de film ‘The Hunt’ vertoond. Deze avond is het mogelijk om naast je drankjes een overheerlijke Spielburger te bestellen. De aanvang van deze film zal om 20.30 uur zijn, de zaal is vanaf 20.00 uur geopend.

Op zondagmiddag draait de nieuwe animatiefilm Big Trip, hier kan je niet alleen met je vader maar eventueel met het hele gezin naar toe. Deze film begint om 15.00 uur, waarbij de zaal om 14.30 uur geopend zal zijn. Deze voorstelling is inclusief PAPcorn.

En dan voor de zondagavond is er de Landvast première van de thriller ‘I See You’. De aanvang van deze film zal om 20.30 uur zijn, de zaal is ook weer een half uur voorafgaand geopend. 

Er zijn voor alle voorstellingen maar beperkte plaatsen beschikbaar dus het advies is om tijdig te reserveren. Dit kan elke dag via de telefoon op 078 691 2923, of via de speciale reserveringspagina www.landvast.online/reserveren.