Agenda

Van dood naar leven: Een Inspirerend getuigenis

In een aangrijpende korte film gebaseerd op het werkelijke levensverhaal, deelt Adino Koeiman zijn getuigenis over de grootheid van God en de kracht van hoop in mensenlevens.

Adino worstelde in zijn jongere jaren met een leven vol verslaving, diefstal, seksuele immoraliteit, feesten en gevangenisstraffen. Samen met zijn broer leefde hij vele jaren in duisternis. Op een cruciaal punt in zijn leven, toen hij geen uitweg meer zag, ervoer Adino een ontmoeting met de levende God. Deze ontmoeting bracht een onmiddellijke verandering teweeg, leidend van een leven dat op weg was naar de dood, naar een leven vol hoop en vernieuwing.

House of Worship Nederland presenteert dit inspirerende verhaal in de vorm van een aangrijpende film getiteld PAS”. De film, geproduceerd door Pastor Chesron Richardson en geregisseerd door Jermaël Lanoy, samen met co-regisseur Sharinette Martinez, toont de transformatie van een leven dat bijna tot stilstand was gekomen door de dood. Door Gods genade, liefde en barmhartigheid wordt in deze film getoond hoe dit leven werd getransformeerd tot iets nieuws.

Deze indrukwekkende productie was niet mogelijk geweest zonder de betrokkenheid van getalenteerde acteurs, een toegewijd mediateam en anderen die op diverse manieren hebben bijgedragen.

De film PAS zal in première gaan op zaterdag 25 november om 19.00 uur bij House of Worship Hulanda. De avond belooft een gezegend en inspirerend event te worden. Dit aangrijpende getuigenis zal ongetwijfeld velen raken en inspireren. Het primaire doel van de film is om de naam van onze Redder, Jezus Christus, te verheerlijken en eer te brengen, in de verwachting dat deze film hoop zal brengen in het leven van mensen.